Memphis en De Jong zorgen voor Nederlandse inbreng bij Barça

18 april 2022, 19:53   Bijgewerkt: 18 april 2022, 23:28

De opstelling van FC Barcelona voor de thuiswedstrijd tegen Cádiz is bekend. Frenkie de Jong en Memphis Depay zorgen voor de Nederlandse inbreng

Barcelona hoopt tegen Cádiz de kater van de uitschakeling in de Europa League weg te spoelen. In eigen huis werden de Catalanen vorige week donderdag verrast door Eintracht Frankfurt, dat voor een enorme stunt zorgde door met 2-3 te winnen. Barça startte de wedstrijd met geen van de Nederlanders. Frenkie de Jong, Memphis en Luuk de Jong kwamen in de tweede helft als invaller binnen de lijnen.

Marc-André ter Stegen staat tegen Cádiz zoals gebruikelijk onder de lat bij Barcelona, terwijl Sergiño Dest, Eric García, Clément Lenglet en Jordi Alba het middenveld vormen. Frenkie de Jong vervangt de geblesseerde Pedri en wordt op het middenveld vergezeld door Sergio Busquets en Gavi. Memphis neemt de spitspositie over van Pierre-Emerick Aubameyang en moet samen met Ousmane Dembélé en Ferran Torres voor de doelpunten zorgen.

Barcelona is na de Europese uitschakeling nog maar op één front actief. In de competitie lijkt de tweede plaats het hoogst haalbare, daar de achterstand op Real Madrid enorm is. De koploper uit de Spaanse hoofdstad heeft vijftien punten meer. In verliespunten is het verschil negen punten. Barça moet bij de eerste vier eindigen om een Champions League-ticket te veroveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen