PSV wijst eerste bod op Ooijer af

Ger
9 augustus 2006, 10:07

Hoewel PSV een eerste bod van Blackburn Rovers op André Ooijer heeft verworpen, is de 32-jarige verdediger vastbesloten om zijn loopbaan in Engeland te vervolgen. "Als ik nog ooit in het buitenland wil spelen, moet ik dat nu doen", aldus Ooijer in De Telegraaf.

De Oranje-international is in principe zelf al akkoord met Blackburn over een tweejarige verbintenis. Hij hoopt dat ook PSV op korte termijn overeenstemming bereikt met de club uit het Premiership. "PSV had me vorig jaar al verkocht aan Schalke 04. Alleen omdat ik zelf niet rondkwam met Schalke ging de transfer toen niet door."

De Eindhovenaren kwamen met Schalke destijds een transfersom overeen van 1,5 miljoen euro. Die prijs wordt door de Engelsen beschouwd als een redelijke vergoedingssom. PSV staat echter niet te springen om Ooijer te verkopen. Trainer Ronald Koeman ziet in de verdediger een belangrijke kracht voor het nieuwe seizoen.

Sigi Lens, de zaakwaarnemer van Ooijer, begrijpt de houding van de Nederlandse kampioen niet. "Deze transfer moet PSV gunnen aan een speler van 32, die 8,5 jaar voor de club heeft gespeeld. Deze kans mogen ze hem gewoonweg niet onthouden."

PSV en Blackburn blijven deze week wel onderhandelen over een transfer, tot opluchting van Ooijer. "Het lijkt me schitterend om in de Premier League te spelen, Blackburn Rovers speelt bovendien Europees voetbal en ook financieel is het aantrekkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen