'Dumfries speelt zichzelf in de kijker bij Premier League-club'

21 april 2022, 18:30

Denzel Dumfries kan na een seizoen vertrekken bij Internazionale. De vleugelverdediger heeft met zijn aanvallende kwaliteiten indruk gemaakt op het bestuur van Tottenham Hotspur en Bayern München. Een nieuwe transfer ligt in het verschiet, waarbij vooral de Londenaren serieus in de markt lijken.

Dat meldt Tuttosport. De vleugelverdediger maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Inter, waar hij een moeilijke start kende. Inmiddels is hij echter onomstreden voor de regerend landskampioen, waar ook dit seizoen wordt gestreden om de titel. Zeventien keer begon hij in de competitie in de basis, in totaal kwam hij tot 28 wedstrijden in de Serie A. In die wedstrijden heeft hij zoveel indruk gemaakt dat hij inmiddels dus op het scoutingslijstje staat van Tottenham en Bayern.

De club uit de hoofdstad van Engeland zou inmiddels al  'initiërende gesprekken' gevoerd hebben met het bestuur van de Italianen. Naar verwachting moet er veertig miljoen euro overgemaakt worden. Inter kan hoog in de boom gaan zitten door zijn langlopende contract, want in de zomer ligt hij nog voor drie jaar vast. Bayern München lijkt door die transfersom afgehaakt. De club heeft de zinnen inmiddels gezet op Noussair Mazraoui, die transfervrij op te pikken is.

Daardoor is Spurs momenteel de enige geïnteresseerde partij, al is het de vraag of de Premier League-club wel door gaat pakken. De Engelsen denken aan Torino-back Stephane Singo. De 21-jarige Ivoriaan kwam tot drie doelpunten en vier assists in 31 Serie A-duels. Dumfries staat op vier treffers en vijf assists in competitieverband.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen