Zo ziet het resterende programma van Ajax en PSV eruit

24 april 2022, 09:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De titelstrijd in de Eredivisie nadert zijn climax. Ajax zette een week geleden een volgende stap richting het kampioenschap door met hangen en wurgen NEC te verslaan, terwijl PSV later op de zaterdag geen fout maakte tegen SC Cambuur. Dit is het resterende programma van de titelkandidaten.

Ajax

Ajax is met nog drie speelrondes te gaan de favoriet om de landstitel te winnen. De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft een voorsprong van vier punten op PSV en kan zich dus nog een misstap permitteren. In de laatste weken van het seizoen staan voor Ajax nog twee lastige uitwedstrijden op het programma: tegen AZ (8 mei) en Vitesse (15 mei).

Resterend programma:

AZ – Ajax (8 mei)

Ajax – sc Heerenveen (11 mei)

Vitesse – Ajax (15 mei)

PSV

Voor PSV is de opdracht simpel: alles winnen en hopen dat Ajax in de laatste wedstrijden nog twee keer punten laat liggen. De Eindhovenaren wonnen dit seizoen al de Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker ten koste van de grote rivaal uit Amsterdam, maar het seizoen zou pas echt geslaagd zijn als ook de landstitel wordt gewonnen. PSV speelt in de laatste drie speelrondes nog twee keer thuis en twee keer uit, waarbij de ontmoeting met Feyenoord in De Kuip het meest in het oog springt.

Resterend programma:

Feyenoord – PSV (8 mei)

PSV – NEC (11 mei)

PEC Zwolle – PSV (15 mei)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen