'Barça heeft naast Tagliafico nóg een Ajacied op het lijstje gezet'

24 april 2022, 11:49

Bij Ajax dreigt komende zomer een flinke leegloop. Trainer Erik ten Hag heeft al eieren voor zijn geld gekozen met een overstap naar Manchester United, maar ook diverse spelers lopen met een vertrekwens rond in Amsterdam. Bijvoorbeeld Lisandro Martinez zou toe zijn aan een volgende stap in zijn carrière, waardoor FC Barcelona hem op het lijstje heeft gezet.

Dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo althans. Het medium schrijft dat trainer Xavi Hernández niet tevreden is over zijn laatste linie en dat hij het elftal op die posities komende zomer wil versterken. Afgelopen winter probeerde het al tevergeefs Nicolas Tagliafico naar Spanje te halen en nu heeft het ook interesse in zijn landgenoot Martinez.

'Martinez beschikt over de juiste fysieke en technische vaardigheden die ze in Barcelona waarderen. Daarnaast vormt zijn salariseis geen grote problemen, gezien Nederlandse clubs niet bijzonder hoge salarissen betalen.' Bronnen vanuit de club geven aan het medium aan dat ze Martinez inderdaad zeer nauwlettend in de gaten houden, maar ontkennen dat er al contact is geweest met de speler of de club.

Lees ookZo ziet het resterende programma van Ajax en PSV eruit

Wat voor Martinez vooral in zijn voordeel spreekt, is dat Barcelona op zoek is naar een linker centrale verdediger, gezien Samuel Umtiti en Clément Lenglet komende zomer uit mogen kijken naar een nieuwe club. Tevens weten ze dat Martinez ook als linksback uit de voeten kan, waardoor ze een waardige stand-in hebben voor Jordi Alba. Verder zou Barcelona ook bezig zijn met Andreas Christensen en Cesar Azpilicueta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen