Voorzitter Bayern gaat in op Gravenberch en geeft fans goed nieuws

24 april 2022, 14:46

Ajax en Bayern München zijn al enkele weken in onderhandeling over

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch. Waar het tot nu toe alleen nog ging om hardnekkige geruchten, heeft Bayern de onderhandelingen inmiddels bevestigd. Voorzitter sport van Bayern München Hasan Salihamidzic sprak in een interview met Sky Sports Deutschland over Ryan Gravenberch en had goed nieuws voor de aanhang.

Volgens De Telegraaf heeft Bayern een laatste bod bij Ajax neergelegd en ligt de bal dus nu bij de koploper van de Eredivisie. Bayern heeft 17 miljoen euro geboden, maar dat bedrag kan nog oplopen tot 23 miljoen euro. Ajax vroeg aanvankelijk nog zeven miljoen euro extra. Salihamidzic is onder de indruk van Gravenberch: "Het is een goede speler en ik kan bevestigen dat we in gesprek zijn."

"Ik kan nu helaas nog niet zeggen of het ook daadwerkelijk gaat lukken. Alle transfers zijn moeilijk, maar bij deze transfer moet alles net even goed vallen." Verder ontkrachtte hij juist een ander gerucht. Bayern zou namelijk interesse hebben in Erling Haaland, maar dat spreekt Salihamidzic tegen. "We hebben de beste spits ter wereld al lopen en dat is Lewa."

Lees ook: Lewandowski sneert naar Bayern: "Dat hoor ik dan voor het eerst"

De onderhandelingen over een nieuw contract lopen echter zeer moeizaam, tot ergernis van Lewandowski. Daardoor zou ook een transfer tot de opties behoren, maar de directeur heeft op dat gebied goed nieuws voor de fans. "Dat gaat niet gebeuren. Het seizoen is bijna ten einde en dat geeft ons de gelegenheid om eens goed met elkaar te praten. We zijn er trots op dat de beste spits ter wereld bij ons onder contract staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen