Meijer snapt twijfel bij stap naar Brugge: "Maar ik ben overtuigd"

24 april 2022, 18:33

Bjorn Meijer begrijpt dat er het nodige is los gekomen toen bekend werd dat hij komende zomer naar Club Brugge verkast. De pas 19-jarige linksback is pas net doorgebroken bij FC Groningen en kiest nu al voor een vertrek. De jongeling staat volledig achter zijn keuze.

Na de wedstrijd tussen Groningen en Heracles Almelo (0-1) verscheen Meijer voor de camera van ESPN. "Dit heeft in totaal een maandje geduurd. Mensen denken dan dat het me heel erg bezig heeft gehouden. Als ik tijdens wedstrijden op het veld sta, denk ik daar echt geen seconde aan. Dat is vandaag zo geweest en zal de komende weken ook zo zijn."

Dat hij zo snel vertrekt uit Nederland is volgens Meijer altijd reden voor discussie. "Als ik het te vroeg zou vinden, had ik dit natuurlijk niet gedaan. Als je kansen kan pakken, moet je dat doen. Je weet ook nooit hoe het gaat als ik hier langer blijf. Dat is altijd achteraf praten. Ik ben nog steeds overtuigd van deze transfer. Deze discussie zal er altijd zijn bij jonge spelers."

Het is de vraag hoeveel wedstrijden Meijer nog gaat spelen voor zijn huidige club. Groningen speelt nog tegen RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam, FC Twente en SC Cambuur. Daarna volgen mogelijk nog de play-offs voor Europees voetbal. Groningen is op dit moment de nummer zeven van de Eredivisie. Brugge betaalt deze zomer zes miljoen euro om Meijer naar België te halen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen