Opvallende namen genoemd voor spitspositie Feyenoord en PSV

25 april 2022, 08:45

PSV en Feyenoord moeten komend seizoen op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Volgens Rafael van der Vaart lopen er in de Eredivisie en in Europa genoeg spitsen rond die als absolute aanwinst voor de topclubs gelden. Toch zijn er ook twijfels of zij het niveau aankunnen.

PSV zou van plan zijn om twee spitsen aan te trekken. "Misschien is het een idee om die Sam Lammers terug te halen", aldus Van der Vaart bij Studio Voetbal. De spits wordt dit seizoen door Atalanta verhuurd aan Eintracht Frankfurt, waar hij vooral invaller is. "Hij had op een gegeven moment een goede periode, maar ik ben die jongen de laatste tijd een beetje uit het oog verloren."

Ook binnen de Eredivisie loopt volgens Van der Vaart een speler die een absolute aanwinst kan zijn. "Ik vind die Jens Odgaard echt een goede speler", doelt de oud-middenvelder op de 23-jarige Deen van RKC Waalwijk. "Als Dessers weg zou gaan bij Feyenoord... Ook Jörgen Strand Larsen (FC Groningen, red.) is een speler waar ik echt van kan genieten. Die jongen heeft wel wat, een lekkere speler om naar te kijken."

Ibrahim Afellay denkt dat PSV juist beter in het buitenland kan winkelen. "Als je kijkt naar de situatie van Burnley, zou ik voor Wout Weghorst gaan." De spits stevent met Burnley af op degradatie uit de Premier League. "Als ze degraderen, zijn er misschien bepaalde afspraken te maken. Misschien kunnen ze hem wel huren." Uiteraard werd ook de naam van Luuk de Jong genoemd, maar de spits van FC Barcelona zou komend seizoen nog in het buitenland willen doorbrengen.

Lees ook: Jetro Willems flirt openlijk met PSV: 'Dat zou mooi zijn'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen