Malacia krijgt advies over Lyon: "Hij is toe aan de volgende stap"

25 april 2022, 10:51

Tyrell Malacia wordt in verband gebracht met een overstap naar Olympique Lyon, dat komende zomer bereid is miljoenen neer te tellen voor de jonge linksback. Volgens oud-prof Romano Denneboom is Malacia rijp voor een stap naar een Europese topcompetitie en moet hij komende zomer verkassen.

Denneboom nam Malacia op in zijn elftal van de week bij De Telegraaf. "Hij was aanvallend goed tegen FC Utrecht en ook in de duels. Hij wordt gelinkt aan Olympique Lyon en ik denk zeker dat hij dat niveau aankan, al moet hij fysiek misschien nog een stapje maken. Dat gaat vanzelf als je mee moet op dat niveau. Hij is zelf toe aan een volgende stap. Dat lijkt me goed voor hem, na wat jaren in de Eredivisie."

Malacia concurreerde vorig seizoen nog met Ridgeciano Haps, maar besliste die concurrentiestrijd al snel in zijn voordeel. De jonge vleugelverdediger is inmiddels uitgegroeid tot Oranje-international en lijkt komende zomer door diverse clubs te worden benaderd.

Ook Luis Sinisterra kreeg lof van Denneboom. "Hij draait een fantastisch seizoen en was nu op de valreep weer beslissend met zijn winnende goal na een individuele actie. 'Zulke spelers hebben we ook in de jeugd', hoorde je bij zijn moeizame begin wel eens. Hij is uitgegroeid tot een jongen die Feyenoord veel geld kan gaan opleveren en is ook echt een van de spelers naar wie ik heel benieuwd ben komende donderdag tegen Olympique Marseille. Een mooi meetmoment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie club voor Malacia. Kans op speelminuten en een mooie springplank naar de echte top.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lijkt me dat er wel grotere clubs dan lyon achter deze diamant aanzitten.Behoort tot de beste spelers van de hele eredivisie!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen