FC Groningen slaat volgende slag en heeft Pelupessy binnen

25 april 2022 – FC Groningen heeft Joey Pelupessy gepresenteerd als derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. De 28-jarige middenvelder tekent voor drie seizoenen in de Euroborg.

FC Groningen slaat volgende slag en heeft Pelupessy binnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Trots van het Noorden maakt dat maandagmiddag zelf op de eigen website wereldkundig. Pelupessy was al langer een doelwit van de nummer acht van de Eredivisie, maar een tot een transfer kwam het destijds door verschillende redenen niet. De oud-speler van Heracles Almelo is momenteel transfervrij, nadat hij in maart vertrok bij het Turkse Giresunspor.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is logischerwijs zeer tevreden met de komst van de verdedigende middenvelder: "Joey is een ervaren speler en in een leeftijdscategorie waarin het voor ons moeilijk is om kwaliteit te vinden én vast te leggen. Hij heeft ervaring in de Eredivisie én in het buitenland, is een persoonlijkheid zowel op als buiten het veld en voegt specifieke kwaliteit toe aan ons middenveld. Joey zorgt voor balans én spreekt medespelers aan binnen en buiten de lijnen", aldus Fledderus.

Oratmangoen en Musampa
Het is voor FC Groningen alweer de derde aanwinst voor het volgende seizoen. Eerder werden Rgnar Oratmangoen en Nordin Musampa al gepresenteerd. Bij FC Groningen zal Pelupessy opnieuw gaan samenwerken met Frank Wormuth, die hij nog kent uit zijn tijd bij Heracles Almelo. In 2018 vertrok de middenvelder bij de club uit Almelo voor een avontuur bij Sheffield Wednesday

Reacties

Eredivisie

gerelateerd