Poll: Van Nistelrooy eerste keus in Oranje

Ger
9 augustus 2006, 15:30

Voor de bezoekers van FCUpdate.nl is het duidelijk welke centrumspits bondscoach Marco van Basten niet op hoeft te nemen in zijn definitieve selectie. Uit een poll op deze site blijkt Jan Vennegoor of Hesselink met overmacht (64 procent) de minst favoriete aanvaller in de voorlopige spelersgroep van Oranje.

Van Basten gaf vorige week de lijst met 31 namen vrij voor het oefenduel met Ierland op 16 augustus. Naast Vennegoor of Hesselink selecteerde de bondscoach met Klaas Jan Huntelaar, Dirk Kuyt en Ruud van Nistelrooy nog drie centrumspitsen. De samenstelling van de definitieve spelersgroep wordt vrijdag bekendgemaakt.

Van Nistelrooy is volgens de poll de eerste keus centraal in de voorhoede. Hoewel de kersverse spits van Real Madrid geen sterk WK speelde, is hij in de ogen van slechts negen procent van de stemmers de minst favoriete aanvalsleider van Oranje. Naast Van Nistelrooy wordt ook Dirk Kuyt nog altijd gewaardeerd. Een magere tien procent wil de Feyenoorder liever niet bij de definitieve selectie.

Opvallend is dat Klaas Jan Huntelaar pas de derde plaats inneemt als favoriete Oranje-spits. Van Basten kreeg deze zomer nog wagonladingen kritiek over zich heen nadat hij besloot om de Ajacied niet mee te nemen naar het WK. Van zeventien procent van de bezoekers mag Huntelaar deze keer opnieuw afvallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen