Van Marwijk vergelijkt Sinisterra met twee Feyenoord-grootheden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 april 2022 – Bert van Marwijk volgt de verrichtingen van Feyenoord in de Conference League met grote interesse. Zelf was hij er trainer toen de Rotterdammers in 2002 de UEFA Cup pakten, de laatste Europese prijs voor een Nederlandse club. Van Marwijk sluit niet uit dat er twintig jaar na dato nieuw succes voor Feyenoord aan zit te komen.

Van Marwijk vergelijkt Sinisterra met twee Feyenoord-grootheden

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik denk dat Feyenoord wel een kans heeft", zei Van Marwijk in een video van De Telegraaf. "Feyenoord laat wel zien dat ze in staat zijn om ook van een team als Marseille te winnen. Ze spelen met lef, goed georganiseerd, durven aan te vallen en de tegenstander onder druk te zetten. Ze spelen altijd op dezelfde manier, uit en thuis, ongeacht het niveau van de tegenstander. Daar hou ik wel van."

In het bijzonder deelde Van Marwijk de complimenten uit aan trainer Arne Slot. "Er kan best een keer een slechte wedstrijd tussen zitten, maar als je dit team een seizoen lang volgt, zie je dat er een bepaalde lijn in zit. Dat is de verdienste van de coach." Vanavond om 21.00 uur moeten Slot en zijn elftal die lijn zien door te trekken tegen de nummer twee van Frankrijk, Marseille, in de halve finale van de Conference League.

Sinisterra
Van Marwijk werd gevraagd om Luis Sinisterra, een van de uitblinkers van dit Feyenoord, te vergelijken met de groeibriljant van zijn eigen ploeg uit 2002, Robin van Persie. "Ik denk dat je nu nog niet aan Sinisterra kunt zien dat hij op hetzelfde niveau zit als Robin toen, maar hij heeft wel de mogelijkheden om zover te komen. Het is wel een speler die voor Feyenoord al heel vaak beslissend is geweest. In dat opzicht kun je hem ook vergelijken met Pierre van Hooijdonk. Die was natuurlijk ook altijd beslissend."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd