Feyenoord
0 – 0
SC Heerenveen
FC Barcelona
0 – 0
Rayo Vallecano

Cambuur wijst naar Nijhuis: "Mijn schoen is helemaal kapot"

1 mei 2022 – Issa Kallon is van mening dat hij twee strafschoppen mee had moeten krijgen op bezoek bij sc Heerenveen. De aanvaller van SC Cambuur kreeg er echter slechts een van scheidsrechter Bas Nijhuis. Na de wedstrijd gaf Kallon aan dat er volgens hem zeker spraken was van een penalty.

Cambuur wijst naar Nijhuis: "Mijn schoen is helemaal kapot"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor de camera van ESPN werd de aanvaller na afloop gevraagd naar de momenten. "Twee honderd procent strafschoppen. Mijn schoen is helemaal kapot dus er was wel degelijk contact. Blijkbaar vond de scheidsrechter het te licht voor een strafschop en daar moet ik dan maar mee leven. Het kwam misschien wat overdreven over, maar ik werd wel degelijk gehaakt. Mijn valpartij was niet overtuigend genoeg."

Lees ook: Knotsgekke Friese derby eindigt onbeslist na bizarre slotfase

Kallon kreeg van Nijhuis wel een strafschop na een moment met Joost van Aken. Die buitenkans werd benut door Robin Maulun en uiteindelijk vielen er ook nog twee doelpunten diep in blesseretijd. Mitchel Paulissen schoot in de 94e minuut de 2-3 binnen en vervolgens trok Nijhuis nog twee minuten extra blessuretijd bij. Heerenveen scoorde en daar stond Cambuur-trainer Dennis Haar behoorlijk van te kijken.

"De teleurstelling zit dan in het moment", sprak Haar na de wedstrijd bij ESPN. "Over de gehele wedstrijd gezien, is een punt wel goed. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waar die extra tijd na ons doelpunt nog vandaan komt. Maar ik kan het mis hebben, ik ken die regel niet. Dit was wel veel en dat snap ik dan niet." Door het late gelijkspel lijkt Cambuur de play-offs voor Europees voetbal te kunnen vergeten.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd