Havenondernemer bereid om 4 miljoen af te tikken voor Dessers

2 mei 2022, 17:59

Dennis de Roo is bereid Feyenoord te helpen met het aantrekken van Cyriel Dessers. De publiekslieveling heeft een afkoopclausule in zijn huurtransfer staan waardoor Feyenoord hem voor vier miljoen euro kan overnemen van KRC Genk. De havenondernemer van het bedrijf Van Donge en de Roo wil zijn lievelingsclub een helpende hand bieden.

Supporters zijn op internet een inzamelingactie gestart om Dessers definitief naar de Kuip te halen. In drie dagen tijd hebben fans al 50.000 euro opgehaald. Streefbedrag van de supporters is één miljoen euro, maar De Roo wil zelf een hoog bedrag overmaken. "Wij zijn in afwachting of Feyenoord überhaupt openstaat van een financiering via een externe partij als ons. Dat zouden we dan direct doen met Feyenoord, ter ondersteuning van deze actie. Hierdoor zou het wat ruimte geven op de rest van het budget, ook voor andere spelers", zegt hij tegen RTV Rijnmond

Voor de ondernemer zitten er geen grenzen aan het bedrag dat hij wil schenken. Dessers is dankzij zijn belangrijke doelpunten uitgegroeid tot een van de meest geliefde spelers bij het Legioen. Hoe veel De Roo wil overmaken? "Wat er betaald zou moeten worden. Dat zou ook de volle mep kunnen zijn."

Vier miljoen euro lijkt een laag bedrag voor de topscorer van de Conference League. In elf wedstrijden was Dessers al tien keer trefzeker. Toch twijfelt Feyenoord of Dessers de juiste nummer negen is. Regelmatig is de spits onzichtbaar, zoals afgelopen zondag nog tegen Fortuna Sittard.

Lees ook: Driessen plaatst kanttekening bij inzamelingsactie voor Dessers

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wil die daar ook aan verdienen of is het daadwerkelijk schenking?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen