'Schmidt wil ook andere bekende van PSV naar Benfica halen'

3 mei 2022, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het wensenlijstje van Roger Schmidt bij Benfica krijgt steeds meer vorm. De 55-jarige Duitse trainer zou niet alleen Mario Götze, maar ook Stefan Ortega naar zijn nieuwe club willen halen.

Ortega is een naam die men bij PSV wel kent. Eind januari werd de doelman van Arminia Bielefeld in verband gebracht met een overstap naar de Eindhovense club. De 29-jarige keeper beschikt over een aflopend contract en is dus in de zomer transfervrij over te nemen van de club die uit de Bundesliga dreigt te degraderen.

Volgens Jornal de Noticias wil Schmidt bij Benfica alsnog samenwerken met Ortega, die werd opgeleid door Arminia Bielefeld, tussen 2014 en 2017 voor 1860 München speelde om vervolgens terug te keren bij zijn jeugdliefde. De afgelopen twee seizoenen keepte hij 65 wedstrijden in de Bundesliga.

Het Benfica van Schmidt werd eerder in verband gebracht met David Neres. De Braziliaanse aanvaller maakt in januari de overstap van Ajax naar Shakhtar Donetsk, maar heeft door de oorlog in Oekraïne zijn debuut voor zijn nieuwe club nog niet gemaakt. De onderhandelingen over een transfer zouden reeds zijn begonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen