"Na uitvallen Payet is Feyenoord de bovenliggende partij"

5 mei 2022, 22:06

Feyenoord is nog slechts 45 minuten verwijderd van een plek in de finale van de Conference League. De Rotterdammers haalden het rustsignaal op bezoek bij Olympique Marseille ongeschonden, waardoor het met de 3-2 voorsprong van de vorige wedstrijd de kleedkamer op zocht. Toch was er niet reden voor hosanna tijdens het rustsignaal.

Feyenoord kwam namelijk nauwelijks tot mogelijkheden tegen Marseille, dat vooral in de openingsfase dominant was. "Ze hoeven zich nergens zorgen om te maken", zei Kenneth Pérez bij ESPN.  "Aan het begin had Feyenoord de bal niet in de ploeg, maar ze hebben niks weggegeven aan Marseille. En dat terwijl zij gedragen werden door het publiek."

Pérez ziet een Olympique Marseille met twee gezichten. "De man die het spel naar zijn hand zette, is uitgevallen", doelde de oud-middenvelder op spelmaker Dimitri Payet. "Na zijn wissel is Feyenoord eigenlijk de bovenliggende partij." Pérez had een advies voor de Rotterdammers. "Ze moeten niet al te veel risico nemen. Maar als ze de mogelijkheid hebben, moeten ze langer in balbezit blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen