FC Utrecht-revelatie Timber gaat in op interesse van PSV

7 mei 2022, 09:19

Quinten Timber vertrekt mogelijk na één seizoen alweer bij FC Utrecht. De van Ajax overgenomen middenvelder staat op de verlanglijst van diverse clubs in het binnen- en buitenland, waaronder PSV. De Eindhovenaren zien in Timber de geschikte vervanger voor Ibrahim Sangaré, maar daar wil de middenvelder zelf niet te veel aan denken.

"Het is altijd leuk om te horen dat andere clubs geïnteresseerd zijn in je", reageert Timber in gesprek met Voetbal International op de transfergeruchten. "Maar het is vooral de media. Ik probeer me vooral te richten op de play-offs en de wedstrijden die nog gaan komen. Daarna zien we het wel. Ik heb het enorm naar mijn zin bij FC Utrecht, ik ontwikkel me goed."

Timber is bezig aan een uitstekend seizoen, wat de interesse heeft aangewakkerd. Toch is het niet zo dat zijn koffers al zijn gepakt. "Ik hoef niet per se weg, zeker niet. Je moet altijd nadenken over de stappen die je gaat zetten, waar je nóg beter kan worden. Wat ik zeg: ik kan me hier nog heel goed ontwikkelen. We gaan het wel zien."

De twintigjarige jeugdinternational kwam afgelopen seizoen alleen bij Jong Ajax aan spelen toe. Omdat een kans deze zomer eveneens uitbleef in Amsterdam, koos hij voor een transfer naar FC Utrecht. Daar speelde hij dit seizoen 29 wedstrijden in de Eredivisie. Timber was tweemaal trefzeker en bereidde vier doelpunten voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen