'Man United moet haasten: Malacia nadert akkoord met andere club'

7 mei 2022, 15:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Als Manchester United daadwerkelijk Tyrell Malacia naar de Premier League wil halen, moet de Engelse club daar vaart achter zetten. De linksback is al in gesprek met Olympique Lyon over een mogelijke overstap, waardoor United moet vrezen dat er op korte termijn een akkoord wordt bereikt.

Dat meldt de Daily Express. Malacia is op de verlanglijst van Manchester United verschenen nadat Erik ten Hag zijn overstap van Ajax wereldkundig maakte. Ten Hag is al jaren gecharmeerd van de linksback en wil vanaf komend seizoen met hem gaan samenwerken bij de Engelse grootmacht. Ook Peter Bosz wil Malacia echter oppikken.

Zijn Olympique Lyon zit al langere tijd achter Malacia aan. De 22-jarige verdediger heeft zelfs al om de tafel gezeten met de bewindslieden van de Franse middenmoter. Volgens de Engelse krant gaan de gesprekken de goede kant op en komt een akkoord over een transfer steds dichterbij. Malacia wordt gezien als de ideale vervanger van de van Chelsea gehuurde Emerson Palmieri.

Malacia is dit seizoen een van de absolute sterkhouders in de achterhoede van Feyenoord. De linkspoot bereikte afgelopen donderdag nog de finale van de Conference League.

Lees ook: Transferweekje: Frenkie in ruildeal en leegloop bij PSV

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen