Gakpo spreekt twijfels uit: "Van Nistelrooij wil dat ik blijf"

8 mei 2022, 09:29   Bijgewerkt: 8 mei 2022, 10:01

Cody Gakpo weet nog niet hoe zijn voetbaltoekomst eruit ziet. De 23-jarige aanvaller ligt nog voor jaren vast bij PSV, maar er zijn een hoop clubs die het contract willen afkopen. Ruud van Nistelrooij wil graag dat Gakpo blijft, maar de nieuwe hoofdtrainer van de Eindhovense club heeft de Oranje-international niet kunnen overtuigen een toezegging te doen over volgend seizoen.

"Ik weet nog niet of ik wegga of niet", vertelt Gakpo camera in een interview met de NOS. De aanvaller werd al eens getraind door de opvolger van Roger Schmidt. "Van Nistelrooij ken ik van de Onder-15, toen nog als spitsentrainer. Hij wil graag dat ik blijf. Ik ga alles in overweging nemen. Als het seizoen klaar is, zet ik alles op een rijtje en ga ik kijken wat de beste opties en keuzes zijn."

Mocht Gakpo na dit seizoen willen vertrekken, dan zal er een club diep in de buidel moeten tasten om hem over te nemen van PSV. De Eindhovense club hoopt Gakpo naar verluidt voor een bedrag boven de veertig miljoen euro te verkopen. Dat zou een transferrecord voor PSV betekenen. Gakpo ligt nog tot medio 2026 vast in het Philips Stadion, waardoor de nummer twee van de Eredivisie hoog in de boom kan zitten bij de onderhandelingen.

Feyenoord-uit

Met PSV neemt Gakpo het zondagmiddag op tegen Feyenoord. Het belooft een zware uitwedstrijd te worden voor de Eindhovenaren, die de laatste drie seizoenen verloren in De Kuip. Ik weet niet echt waar dat aan ligt. Feyenoord is thuis altijd fel met het publiek erachter, en het is vaak voorgekomen dat we daar niet klaar voor waren", stelt Gakpo, die denk dat zondag anders zal gaan. "Nu weten we wat er komt, we moeten ons daar goed tegen wapenen. En ons eigen spel spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen