Opnieuw gaat het mis bij Vitesse: rookbom op het veld

8 mei 2022, 15:14

Een klein gedeelte van de supporters van Vitesse hebben zich zondag opnieuw van zijn slechtste kant laten zien. Tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen werd er na zestien minuten een rookbom op het veld gegooid en onstond er ook flinke rookontwikkeling in het vak achter de goal.

Na zestien minuten spelen werd er vlak naast Vitesse-doelman Markus Schubert een rookbom op het veld gegooid. De scheidsrechter van dienst, Richard Martens, legde het spel direct voor een aantal minuten stil. Het vuurwerk kwam niet alleen op het veld te liggen, maar werd ook afgestoken op de tribunes. Daar ontstond direct flink wat rookontwikkeling.

Stewards waren direct ter plaatste, waardoor het voor arbiter Richard Martens mogelijk was om het spel na een korte onderbreking ook weer snel te hervatten. Het is echter niet de eerste keer dat supporters van Vitesse dit seizoen slecht in het nieuws komen. Eerder werd een duel in eigen huis tegen Sparta Rotterdam definitef gestaakt en ging het mis in wedstrijden tegen onder meer FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen