Gakpo geniet van spandoek bij PSV: "Een club naar mijn hart"

12 mei 2022 – Cody Gakpo weet nog niet of hij woensdagavond zijn laatste wedstrijd in het Philips Stadion heeft gespeeld. De aanvaller van PSV staat op het verlanglijstje van verschillende clubs, maar heeft nog geen knopen over zijn toekomst doorgehakt. Als het aan de fans van PSV ligt, blijft hij in Eindhoven.

Gakpo geniet van spandoek bij PSV: "Een club naar mijn hart"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Gakpo kreeg woensdag tegen NEC Nijmegen (3-2 overwinning) een publiekswissel van zijn trainer Roger Schmidt. Na de wedstrijd onthulde de fans van PSV een prachtig spandoek speciaal voor de geboren Eindhovenaar. Dit 'contract' werd zelfs getekend door Gakpo. "Dat was een heel mooi moment, een mooi gebaar vanuit de fans. Het is lastig te beschrijven wat er dan door je heen gaat. Ik vond het een leuk spandoek", aldus de aanvoerder bij ESPN.

De 23-jarige Oranje-international wordt gelinkt aan een transfer naar onder meer Arsenal, Liverpool en Manchester City. "Dat kan ik niet echt bevatten en ik ben daar ook niet mee bezig. Ik denk dat het misschien wat zwaarder wordt als ik dingen meer ga beseffen. Maar ik denk dat ik alles vooral ga voelen als ik een keuze heb gemaakt om te blijven of te gaan. Ik ben bij PSV opgegroeid en dit is een club naar mijn hart."

Roger Schmidt was na het treffen met NEC ook lovend over Gakpo. "Cody is een fantastische speler. Hij is erg speciaal voor de club en de fans. Hij is geboren in Eindhoven en heeft altijd bij PSV gespeeld. Cody heeft veel potentie en hij zal zeker ooit vertrekken. Het is aan hem om te bepalen wanneer het juiste moment is. Hij moet zelf beslissingen nemen. Ondanks dat hij nog jong is, is hij al een leider voor het team. Nu moet hij zelf de knopen doorhakken."

Reacties

PSV

gerelateerd