Feyenoord komt met alternatief; Kuip geopend tijdens finale

12 mei 2022, 11:20

Feyenoord opent op woensdag 25 mei de deuren van De Kuip voor de finale van de Conference League. Daar kunnen supporters die in Nederland blijven de eindstrijd tegen AS Roma volgen op grote schermen. De kaartverkoop is inmiddels ook gestart.

De Rotterdammers spelen over een kleine twee weken in de Arena Kombëtare in Tirana tegen Roma. Dat stadion heeft echter slechts een capaciteit van 22.500 toeschouwers en dus zijn er maar 3.000 fans uit Rotterdam welkom. Om de fans toch een beetje tegemoet te komen, biedt Feyenoord dus een alternatief om de finale toch in een stadion te kunnen zien.

Tijdens 'The Final @ De Kuip' hangen er in het stadion van Feyenoord vier grote schermen waarop de wedstrijd te zien zal zijn. Daarnaast zullen er meerdere artiesten en DJ's optreden in aanloop naar de finale. De wedstrijd tegen Roma begint op woensdag 25 mei om 21.00 uur. Mensen met een seizoenskaart bij Feyenoord kunnen met voorrang een kaartje halen.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord het stadion opent zodat veel supporters samen de wedstrijd kunnen kijken. De laatste keer ging dat echter niet bepaald goed. Tijdens seizoen 2016/17 was De Kuip goed gevuld om de kampioenswedstrijd Excelsior - Feyenoord te bekijken. Die wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door Excelsior. Hopelijk loopt het dit keer beter af voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen