'Bijlow maakt stappen in herstel en hoopt finale-selectie te halen'

12 mei 2022, 15:51

Justin Bijlow is hard op de terugweg bij Feyenoord. De doelman is al enige tijd uit de roulate vanwege een voetblessure, maar hersteld goed en heeft een snelle rentree nog niet uit zijn hoofd gezet. Het doel is om tijdens de finale van de Conference League bij de groep te zitten.

Bijlow raakte twee maanden geleden geblesseerd aan zijn voet en staat sindsdien aan de kant. Volgens clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad gaat het herstel van de doelman uitstekend en zien we hem misschien dit seizoen nog terug bij de selectie. De pijlen van Bijlow en de medische staf worden namelijk gericht op woensdag 25 mei.

Dan speelt Feyenoord de finale van de Conference League tegen AS Roma. Het seizoen zou eigenlijk al ten einde zijn voor Bijlow, maar dat was gebaseerd op aanstaande zondag. Dan wacht voor Feyenoord de laatste wedstrijd van de competitie tegen FC Twente. Dat betekent dat Bijlow nog anderhalve week heeft om fit te worden en verrassend terug te keren.

De Rotterdammers gaan voorafgaand aan de finale nog op trainingskamp in Portugal en daar moet Bijlow serieus getest worden. Tot nu toe wordt de sluitpost vervangen door Ofir Marciano. De ervaren international van Israël maakte tot op heden een wisselende indruk. Toch lijkt het erop dat hij gewoon onder de lat zal staan in de eindstrijd tegen Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen