'Geflopte ex-Feyenoorder mag hopen op stap naar Europese top'

13 mei 2022 – Sofyan Amrabat staat deze zomer opnieuw op de nominatie om een fraaie transfer te maken. De middenvelder van Fiorentina wordt namelijk inde gaten gehouden door topclubs uit de Premier League en de Serie A. Het is de vraag of zijn werkgever mee wil werken.

'Geflopte ex-Feyenoorder mag hopen op stap naar Europese top'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Franse medium Foot Mercato staat Amrabat (25) op het verlanglijstje van twee Europese grootmachten. Internazionale en Tottenham Hotspur willen de international van Marokko namelijk graag wegplukken uit het Stadio Artemio Franchi. Amrabat heeft een contract tot medio 2024 bij Fiorentina, al is het niet bekend wat die club voor de speler hoopt te ontvangen.

Hoe dan ook lijkt Amrabat zelf het wel te zien zitten om de stap naar Inter of Tottenham te maken. Hij vindt het na twee seizoenen bij Fiorentina mooi geweest en heeft een mooie stap in gedachten naar de top van de Serie A of de Premier League. De gesprekken met de Londenaren zouden inmiddels zijn geopend door het management van de geboren Huizer.

Amrabat begon zijn loopbaan bij FC Utrecht en vertrok vervolgens naar Feyenoord. In Rotterdam bleef een succesvolle samenwerking uit en de middenvelder vloog uit naar Club Brugge. Daar liet hij zich weer gelden en pikte Hellas Verona hem op. Die club ontving in de zomer van 2020 een slordige twintig miljoen euro van Fiorentina. Nu wacht dus waarschijnlijk een nieuwe uitdaging.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd