Bilate steunt oud-ploeggenoot Seuntjens: "Voetbalwereld is met hem"

15 mei 2022 – NAC Breda werd zaterdagavond in de play-offs uitgeschakeld door ADO Den Haag, dat met 2-1 won. Mario Bilate kon de uitschakeling snel relativeren. De aanvaller van de Bredanaars kreeg deze week het nieuws mee dat Ralf Seuntjens een tumor heeft. Aan het begin van dit seizoen speelde het duo nog samen, voor de ervaren aanvaller verkaste naar Japan.

Bilate steunt oud-ploeggenoot Seuntjens: "Voetbalwereld is met hem"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het nieuws van de afgelopen dagen hebben alles ook een beetje in perspectief geplaatst. Niet alleen voor mij, maar voor de hele kleedkamer. Dat doet je beseffen dat voetballen niet het belangrijkste is in het leven", vertelt Bilate voor de camera van ESPN. "Ik heb hem nog even gesproken, maar er is niet veel wat je tegen iemand kan zeggen op zo'n moment."

De voetballer heeft er alle vertrouwen in dat zijn voormalig ploeggenoot helemaal gaat herstellen. "Seun is een prachtig en krachtig mens. Als iemand mentaal sterk genoeg is om deze moeilijke tijd door te komen, dan is hij dat. Wij zijn met hem, NAC is met hem, Breda is met hem en ik denk de rest van de voetbalwereld ook. Veel positieve liefde en energie zijn kant uit. Ik ben er van overtuigd dat alles goedkomt."

Blessureleed
De aanvaller had het zwaar in Den Haag. Maandenlang stond hij aan de kant met een blessure, nu moest hij de kar trekken voor NAC. "Ik heb me wel eens beter gevoeld. Maar ik heb het met alle liefde gedaan. De ene na de andere spits valt weg. Ik zou niet lekker slapen als ik zou zeggen: ik kan niet spelen", aldus de aanvaller, die duidelijk is over de uitschakeling: "Bij ons ontbrak het geluk een beetje. Dat is eigenlijk het hele seizoen al het verhaal."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd