Zahavi heeft laatste duel voor PSV gespeeld: niet in de selectie

15 mei 2022, 13:15

Eran Zahavi (34) heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De aanvaller zit zondagmiddag niet bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren, die sowieso veel spelers missen voor de ontmoeting bij hekkensluiter PE Zwolle. Marco van Ginkel heeft de race tegen de klok ook niet gehaald, waardoor er slechts vijf (!) veldspelers op de bank zitten.

Een van hen is de talentvolle Johan Bakayoko, die deze week gekozen werd tot talent van het jaar in de Eerste Divisie. Bij Jong PSV kende hij een uitstekend seizoen, waarin hij zeventien doelpunten maakte en twaalf assist op zijn naam schreef. In de drie korte invalbeurten in het eerste elftal, scoorde de buitenspeler nog niet. Meevaller is het feit dat Joey Veerman wel fit genoeg is voor speeltijd. 

Zahavi ontbreekt vanwege een blessure, die hij op de afsluitende training opliep en waardoor hij zijn laatste wedstrijd in het shirt van PSV heeft gespeeld. Na dit seizoen loopt zijn contract af. Phillipp Mwene, André Ramalho, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Ryan Thomas, Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius zijn ook niet beschikbaar voor de laatste wedstrijd van het seizoen.

Lees ook: 'Wisselkoning' Schmidt moet aan de bak: negen PSV'ers afwezig

Opstelling PSV: Mvogo; Mauro, Teze, Gutiérrez, Max; Sangaré Veerman, Bruma, Götze; Gakpo, Madueke 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen