Mats Seuntjens geeft update over broer Ralf: "Ziet er niet goed uit"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 mei 2022 – Het zijn ongekend lastige weken voor Mats Seuntjens. Hij handhaafde zich zondag met Fortuna Sittard in de Eredivisie, maar werd deze week ook geconfronteerd met het heftige nieuws over zijn broer. Ralf Seuntjens is namelijk teruggekeerd naar Nederland, nadat er een tumor in zijn hoofd is geconstateerd. In gesprek met ESPN geeft hij zichtbaar geëmotioneerd een update.

Mats Seuntjens geeft update over broer Ralf: "Ziet er niet goed uit"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik ben de hele week al overmand door emoties. Slecht nieuws gehad thuis. Woensdag niet kunnen spelen. Toen hadden we het kunnen afmaken. Vandaag moet je dan weer opdraven en mijn held staat naast mij (doelend op Zian Flemming, red.), buiten mijn andere held die thuiszit. Ik heb hem gesproken natuurlijk. Het enige wat ik nu kan zeggen is dat het er niet echt positief uitziet. Dat is het enige wat ik nu kan zeggen."

Vervolgens werd hem gevraagd of de situatie kritiek is. "Ja, maar Ralf is wel sterk. Misschien moeten we ons wel nergens zorgen over maken, maar het is niet positief allemaal. Het is te vroeg om te zeggen dat het levensbedreigend is. Hij heeft in Nederland een vervolgonderzoek gehad en daaruit kwamen meerdere dingen naar voren. Ze zijn gelijk met de behandeling gestart."

Lees ook: Tumor ontdekt bij Seuntjens, spits wordt behandeld in Nederland

"Ik weet niet eens of ik het goed uitleg, want ik heb er ook helemaal geen verstand van, maar hij heeft volgens mij bloedverdunners gehad. Ik zal niet te veel in detail treden. We hoopten misschien op geluk bij een ongeluk, maar het ziet er niet zo goed uit op dit moment."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd