'Concurrentie Ajax en PSV: ook Overmars en Brugge willen Timber'

17 mei 2022, 18:00

Ajax en PSV lijken niet langer de enige clubs die strijden om de handtekening van Quinten Timber. Ook in de top van België staat de revelatie van FC Utrecht in de belangstelling. Club Brugge en Antwerp FC zouden de middenvelder voor de neuzen van de Nederlandse clubs willen wegkapen.

Dat meldde althans het Waalse Le Soir. De interesse van Antwerp zou niet onlogisch zijn, aangezien Marc Overmars daar tegenwoordig verantwoordelijk is voor het transferbeleid. Hij kent Timber dan ook nog van zijn tijd bij Ajax. De speler zelf liep rond in de jeugdopleiding van de Amsterdammers, tot hij in de zomer van 2021 transfervrij naar Utrecht vertrok. 

De interesse van Club Brugge is pikant, omdat het zou betekenen dat de Belgische landskampioen de speler wegkaapt voor de neus van de huidige trainer Schreuder, die hem uiteraard graag bij Ajax zou verwelkomen. Mocht Timber voor een stap naar Brugge gaan, dan wordt hij daar de vierde Nederlander in de selectie. Noa Lang, Ruud Vormer en Bas Dost gingen hem voor.

Ajax en PSV

Het is echter nog de vraag hoe concreet de interesse van de twee Belgische clubs is. Dat terwijl Ajax en PSV volgens De Telegraaf al een 'miljoenenbod' voorbereiden. Ajax hoopt het middenveld te versterken met het aanstaande vertrek van Ryan Gravenberch, terwijl PSV mogelijk Ibrahim Sangaré en/of Erick Gutiérrez zal moeten vervangen.

Lees ook: Telegraaf: Ajax en PSV bereiden miljoenenbod voor op Timber

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen