'Van Bommel krijgt bij Antwerp gezelschap van Ulderink'

18 mei 2022, 07:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Waar KRC Genk in eerste instantie de belangrijkste gegadigde leek om Mark van Bommel aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer, daar lijkt de voorkeur van de voormalig Oranje-international toch uit te gaan naar Antwerp FC. Marc Overmars, die sinds begin dit jaar sportief directeur is bij de Belgische topclub, hoopt Van Bommel spoedig te presenteren als oefenmeester. De Limburger krijgt in Antwerpen hoogstwaarschijnlijk gezelschap van Andries Ulderink. 

Volgens De Telegraaf gaat Ulderink namelijk als assistent-trainer aan de slag bij Antwerp FC. Daarmee zou hij binnen de kortste keren een nieuwe werkgever hebben. Dinsdag werd bekend dat Ulderink FC Twente gaat verlaten. Hij besloot om zijn doorlopende contract op te zeggen, omdat hij niet meer op één lijn zou zitten met hoofdtrainer Ron Jans. Dat is natuurlijk opvallend, omdat FC Twente een geweldig seizoen achter de rug heeft. De ploeg uit Enschede eindigde de competitie als nummer vier, waardoor ze zich heeft verzekerd van een ticket voor de voorrondes van de UEFA Conference League. 

Dat Overmars zijn oog heeft laten vallen op Ulderink, komt daarentegen niet helemaal uit de lucht vallen. De oud-technisch directeur van Ajax, die begin februari van dit jaar vertrok uit Amsterdam omdat hij over een lange periode grensoverschrijdende berichten stuurde naar vrouwelijke collega's, kent Ulderink van zijn tijd in de hoofdstad. De Achterhoeker werkte in Amsterdam bij Jong Ajax samen met Jaap Stam. Nu wordt hij dus naar alle waarschijnlijkheid de assistent van Van Bommel. Voor de oud-trainer van PSV en VFL Wolfsburg zou een tweejarig contract klaarliggen. Van Bommel, die in oktober vorig jaar werd ontslagen bij VFL Wolfsburg, zou al meerdere keren zijn gesignaleerd in Antwerpen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen