Van Hanegem waarschuwt: 'Finale heel andere koek'

22 mei 2022 – De resultaten van Feyenoord dit seizoen tellen komende woensdag niet meer als het eerste fluitsignaal voor de finale van de Conference League klinkt, weet Willem van Hanegem uit ervaring. De voormalig topmiddenvelder denkt dat de spelers niet weten wat ze mee gaan maken.

Van Hanegem waarschuwt: 'Finale heel andere koek'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Een halve finale is voor veel spelers vaak ook iets compleet anders dan een finale', stelt Van Hanegem in zijn column bij het Algemeen Dagblad. 'Gek is dat eigenlijk, want ook Marseille-uit was natuurlijk een grote wedstrijd voor Feyenoord. Maar in Tirana een finale spelen, dat is toch andere koek. Heel de wereld kijkt dan opeens mee, ook al is het niet de Champions League of de Europa League-finale.'

De Kromme denkt dat Feyenoord een pittige klus wacht tegen AS Roma. 'AS Roma heeft een ploeg met slimme spelers en die spits, Tammy Abraham, is erg goed. Maar het is zeker niet zo dat Feyenoord geen kans heeft. Het is wel tijd dat ze echt gaan spelen, want de voorbeschouwingen duren nou wel heel erg lang', vindt Van Hanegem.

Feyenoord en AS Roma treffen elkaar komende woensdag in Tirana. De Rotterdammers versloegen Olympique Marseille in de halve finale, terwijl Roma te sterk was voor Leicester City.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd