Liverpool slikt na verloren titelstrijd extra domper richting CL-finale

22 mei 2022, 22:33

Liverpool beleeft een dramatische zondag. Nadat de 3-1 overwinning op Wolverhampton Wanderers niet genoeg bleek om Manchester City te passeren in de strijd om de Engelse landstitel, kreeg het een extra tik te verduren in aanloop naar de finale van de Champions League.

Coach Jürgen Klopp kan mogelijk geen beroep doen op spelmaker Thiago. De Spaanse middenvelder begon tegen Wolves aan de aftrap, maar moest zich al voor de rust laten wisselen. "Dat ziet er niet goed uit", bekende Klopp na afloop van de wedstrijd. Ik kan er nog weinig meer over zeggen, maar hij kon nog lopen. Dat is een goed teken. De rest zien we morgen."

Divock Origi is eveneens niet fit genoeg voor de finale. De Belgische bankzitter ontbrak ook al tegen Wolves en is niet op tijd hersteld voor de eindstrijd, waardoor hij zijn laatste duel voor Liverpool al heeft gespeeld vanwege zijn aflopende contract. Virgil van Dijk ontbrak eveneens, maar over hem heeft Liverpool goede hoop dat hij op tijd is hersteld.

Liverpool en Real Madrid nemen het komende week tegen elkaar op in strijd om de Champions League. In 2018 stonden de topclubs ook al tegenover elkaar. Destijds wonnen de Madrilenen de trofee.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen