Zaakwaarnemer Lewandowski haalt ongenadig hard uit naar Bayern

22 mei 2022 – Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Robert Lewandowski, heeft in een uitgebreid interview met BILD keihard uitgehaald naar Bayern München. De Duitse topclub baalt ervan dat de Poolse spits komende zomer wil vertrekken, maar dat ligt volgens Zahavi volledig aan de handelswijze van Bayern.

Zaakwaarnemer Lewandowski haalt ongenadig hard uit naar Bayern

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Voor Robert is Bayern München geschiedenis", begint Zahavi zijn vurige gesprek met de Duitse krant. "Hij droomt al jarenlang van die club (FC Barcelona, red.) en heeft acht jaar lang alles gegeven voor Bayern München. Hij is 34 jaar en wil zijn droom nu eindelijk laten uitkomen. Waarom wil Bayern München hem die kans ontnemen? Het gaat hem helemaal niet om het geld."

Lewandowski is daarom vastberaden om komende zomer te vertrekken, aldus Zahavi. "De waarheid is dat hij zich niet gerespecteerd heeft gevoeld door de club. Het bestuur behandelt hem al maanden niet goed. Ze zijn hem niet alleen verloren als voetballer, maar ook als mens."

Lewandowski, die zich tot topscorer van de Duitse competitie kroonde, ligt nog tot 2023 vast in München. De club kan dus besluiten om de Pool ook komend seizoen aan boord te houden. "Dat kunnen ze inderdaad doen", aldus Zahavi. "Maar dat zou ik ze zeker niet aanraden..."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd