Mark van Bommel tekent voor twee seizoenen bij Antwerp

26 mei 2022 – Mark van Bommel is gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Antwerp FC. De 45-jarige Nederlandse oefenmeester heeft op De Bosuil zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. Andries Ulderink, John Stegeman en mogelijk ook Jürgen Dirkx zullen deel uitmaken van de technische staf van Van Bommel bij Antwerp.

Mark van Bommel tekent voor twee seizoenen bij Antwerp

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het was een kwestie van tijd alvorens Antwerp de komst van Van Bommel wereldkundig maakte. De trainer werd al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar de Belgische club. De laatste details zijn deze week uitgewerkt, waardoor niets een dienstverband van Van Bommel bij Antwerp meer in de weg stond.

Van Bommel is in Antwerpen de opvolger van Brian Priske, die begin deze week door technisch directeur Marc Overmars op straat wordt gezet. Antwerp wordt de derde club van de voormalig middenvelder als hoofdtrainer. Zijn trainerscarrière startte hij bij PSV, waar hij na anderhalf jaar werd ontslagen. Het voorbije seizoen kreeg hij bij VfL Wolfsburg een nieuwe kans, maar zijn Duitse avontuur was slechts een kort leven beschoren.

Bij Antwerp wordt Van Bommel mogelijk herenigd met Micky van de Ven. De jonge Nederlandse centrumverdediger maakte een jaar geleden de overstap van FC Volendam naar Wolfsburg, maar komt in de Bundesliga weinig aan spelen toe. Ook Quinten Timber (FC Utrecht) wordt gelinkt aan Antwerp, al ondervindt de Belgische club voor hem hevige concurrentie. Onder meer Ajax en PSV zouden ook geïnteresseerd zijn.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd