Sadio Mané staat voor zijn laatste kunstje als Liverpool-speler

28 mei 2022 – De Champions League-finale tegen Real Madrid wordt waarschijnlijk de laatste wedstrijd van Sadio Mané in het shirt van Liverpool. Alles wijst erop dat de dertigjarige aanvaller na dit seizoen zijn loopbaan voortzet bij Bayern München. Wordt hij vanavond de uitblinker in Parijs? Samen met Jack's Casino blikt FCUpdate.nl vooruit op het laatste kunstje van Mané in dienst van Liverpool.

Sadio Mané staat voor zijn laatste kunstje als Liverpool-speler

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Mané heeft de afgelopen jaren een hoofdrol gespeeld in succesverhaal van Liverpool. De Senegalees kwam in 2016 over van Southampton en had weinig tijd nodig om zich aan het hogere niveau aan te passen. Sterker nog: Mané tilde Liverpool naar een nog hoger niveau. Samen met Mohamed Salah is hij al jaren de nachtmerrie van iedere Engelse defensie. Denk je dat Mané vanavond scoort? Zet in en win 2.85 keer je inzet.

In 2019 won Mané zijn eerste prijs met Liverpool: de Champions League. In de finale rekenden The Reds af met Ajax-beul Tottenham Hotspur. Het was de eerste van vele prijzen. In de maanden en jaren daarna won Liverpool ook de UEFA Super Cup (2019), het WK voor clubteams (2019), de Premier League (2020), de League Cup (2022) en FA Cup (2022). Verwacht je dat de ploeg van trainer Jürgen Klopp vanavond weer de Champions League-wint? Zet in en win 1.57 keer je inleg.

Mané is een bewezen doelpuntenmaker en heeft door de jaren heen de nodige belangrijke goals gemaakt. Voor twee treffers van de Senegalese aanvaller tegen Real Madrid staat een odd van 13.00. Een glansrol van Mané in de Champions League-finale zou een mooie afsluiting van zijn Liverpool-periode. Na zes seizoenen staat hij voor een overgang naar Bayern München. De clubs onderhandelen nog over de transfersom. Liverpool zou vijftig miljoen euro willen, terwijl Bayern voorlopig niet verder gaat dan dertig miljoen euro.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

UEFA Champions League

gerelateerd