Oranje stuit in Nations League definitief niet op CL-held Courtois

31 mei 2022, 09:28

Thibaut Courtois moet de Nations League-ontmoeting met het Nederlands elftal definitief aan zich voorbij laten gaan. Achter zijn naam stond al een vraagteken vanwege een blessure, maar volgens Het Laatste Nieuws heeft Courtois het trainingskamp nu definitief verlaten.

Courtois heeft een liesblessure overgehouden aan het slopende seizoen. De keeper meldde zich na het winnen van de Champions League met Real Madrid nog wel in België, maar de medische staf liet hem al snel weten dat hij eerder dan verwacht op vakantie wordt gestuurd. De trainers willen geen onnodig risico nemen met de dertigjarige doelman.

Courtois, die afgelopen week uitgroeide tot de absolute held in de met 1-0 gewonnen Champions League-finale, ontbreekt daardoor vrijdagavond tegen het Nederlands elftal. Hij slikte al wekenlang pijnstillers. De buurlanden openen tegen elkaar het nieuwe seizoen van de Nations League. 

Het lijkt er daarom op dat bondscoach Roberto Martinez tegen Oranje het vertrouwen gaat geven aan Koen Casteels. Hij heeft ook Simon Mignolet nog tot zijn beschikking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen