Transferupdate Feyenoord: Senesi, Dessers en El Bouchataoui

1 juni 2022 – Feyenoord staat een drukke transferzomer te wachten. De verwachting is dat veel (basis)spelers zullen vertrekken en er voor hen dus ook vervangers moeten worden gehaald. Woensdagochtend was er in Rotterdam nieuws te melden over Marcos Senesi, Cyriel Dessers en Achraf El Bouchataoui.

Transferupdate Feyenoord: Senesi, Dessers en El Bouchataoui

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Senesi
Marcos Senesi is een van de spelers die Feyenoord deze zomer een flinke transfersom moeten gaan opleveren. Het leek er bovendien op dat zijn vertrek het meest aannemelijk was, omdat hij nog maar één jaar vast ligt. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigde in gesprek met het Algemeen Dagblad echter dat Feyenoord een optie heeft om dat contract met een jaar te verlengen. Die optie is tot dusver nog niet gelicht, maar ook als Senesi niet vertrekt, hoeft hij dus niet transfervrij de deur uit te lopen.

Lees ook: Van Tirana naar Wembley voor Senesi: "Helpen die prijs te winnen"

Dessers
Arnesen vertelde ook dat de optie om Cyriel Dessers definitief vast te leggen pas vandaag (woensdag) verloopt. Volgens eerdere berichtgeving was dit een dag eerder. Aan het perspectief verandert dat overigens weinig: de kans dat de club vier miljoen euro betaalt om de spits over te nemen van Genk, wordt 'minimaal' geacht. "Die optie is niets waard als we er met Dessers zelf niet uitkomen", zei Arnesen. De gesprekken zijn nog aan de gang, maar de Deen rekent al niet meer op een akkoord.

El Bouchataoui
Wie sowieso vertrekt, is de 22-jarige Achraf El Bouchataoui. De middenvelder maakte niet veel minuten op huurbasis bij RKC Waalwijk en zag zijn aflopende contract bij Feyenoord niet verlengd worden. De kans is nu groot dat hij Dirk Kuyt achterna gaat naar ADO Den Haag, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Helemaal zeker is dat nog niet: ook het Belgische Deinze heeft interesse. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd