Álvarez, Gutièrrez en Dessers onderuit met Mexico en Nigeria

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 juni 2022 – De Eredivisie-spelers die in de nacht van donderdag op vrijdag voor hun land in actie kwamen, hebben daarbij weinig succes geboekt. Zo gingen Edson Álvarez en Érick Gutiérrez met hun Mexico met 0-3 onderuit tegen Uruguay, terwijl Cyriel Dessers dit keer niet tot scoren kwam bij de 1-0 nederlaag van Nigeria bij Ecuador.

Álvarez, Gutièrrez en Dessers onderuit met Mexico en Nigeria

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mexico - Uruguay 0-3
Bij de vriendschappelijke ontmoeting tussen Mexico en Uruguay stonden Álvarez en Gutiérrez allebei aan de aftrap. De Ajacied en de PSV'er konden allebei niet voorkomen dat de rebound na een kopbal van Edinson Cavani tot de 0-1 van Matias Vecino leidde. Het was de enige goal van de eerste helft, waarna Cavani na rust zelf de hoofdrol opeiste.

De 35-jarige spits, die sowieso niet bij Manchester United zal blijven voor een samenwerking met Erik ten Hag, profiteerde al in de eerste minuut na rust van een slim overstapje van Vecino. Daarmee kon hij de lage voorzet van Facundo Pellistri eenvoudig binnenschieten. Zijn tweede maakte hij al zeven minuten later met een harde schuiver van buiten de zestien. Daarmee bepaalde Cavani de eindstand op 0-3.

Ecuador - Nigeria 1-0
(Ex-)Feyenoorder Cyriel Dessers speelde eerder deze week zijn eerste interland sinds oktober 2020 (zijn tweede in totaal) en was daarbij direct trefzeker. Tegen Ecuador - een van de tegenstanders van Oranje op het komende WK - had de spits echter minder geluk. In het vriendschappelijke duel zag hij Villarreal-verdediger Pervis Estupinan al binnen drie minuten 1-0 maken. Hij en zijn ploeggenoten konden daar niets meer aan doen, waarmee dat dus ook de eindstand zou blijken. 

Lees ook: Dessers: "Is een van de beste beslissingen uit mijn carrière"

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd