Blind: "Je hoeft dus niet snel te zijn om diepgang te hebben"

4 juni 2022, 13:56   Bijgewerkt: 4 juni 2022, 15:44

Daley Blind leverde vrijdagavond met twee assists een substantiële bijdrage aan de 1-4 overwinning op België. Na afloop kon de routinier het niet laten om met een knipoog naar zijn criticasters te sneren.

Blind bediende in het Koning Boudewijnstadion zowel Denzel Dumfries als Memphis Depay, die respectievelijk de 3-0 en 4-0 voor hun rekening namen. "Je hoeft dus niet snel te zijn om diepgang te hebben", wordt Blind op de persconferentie na afloop van de wedstrijd geciteerd door De Telegraaf. "Zo kan het dus ook."

Het gebrek aan snelheid bij Blind is een terugkerend onderwerp. Zijn critici vinden dat hij te traag is om mee te kunnen in de top. Ook de positie waar Blind het beste uit de voeten kan, is vaak onderwerp van gesprek. Centraal achterin, linksback, controlerende middenvelder: het maakt Blind allemaal niet uit. "Waar de trainer mij nodig heeft."

Blind sprak zich op de persconferentie ook uit over Jurriën Timber, die in de belangstelling staat van Manchester United. "Natuurlijk hoop ik als teamgenoot dat hij nog een jaartje bij ons blijft, maar ik kan daar geen invloed op uitoefenen. Ik kan alleen maar zeggen dat Ajax zijn best moet doen hem te behouden", zei Blind onder meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Och och, Blind heeft ook passje gegeven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen