'El Comandante' reageert op woedende fans in aanloop naar transfer

4 juni 2022, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Luis Morales heeft zich de woede op de hals gehaald van Levante-supporters. De aanvaller, die als bijnaam El Comandante heeft, maakt na de degradatie de overstap naar Villarreal. Op die manier kan de spits actief blijven op het hoogste niveau en hoeft hij niet te verhuizen. De fans vinden het maar niets dat de sterspeler vertrekt.

Morales was de afgelopen seizoenen een van de meest gevreesde aanvaller in de Spaanse competitie. Deze jaargang was hij goed voor dertien doelpunten en zeven assists. Prima cijfers, maar niet genoeg om zijn ploeg te behouden voor degradatie. De spits liet eerder al weten dat hij de club sowieso trouw zou blijven, op welk niveau het team volgend seizoen ook actief zou zijn. Die belofte gaat hij niet nakomen.

El Comandante speelde meer dan driehonderd wedstrijden voor Levante. Nu gaat hij een nieuw avontuur aan bij Villarreal, vlakbij Valencia. Daardoor hoeft ze niet te verhuizen en kan ze toch actief blijven in La Liga. Een ideale oplossing, maar niet voor de fans van de degradant. Op de kritiek heeft hij nu gereageerd via Instagram. 'Er zijn vluchtige liefdes die levenslang duren en eeuwige liefdes die maar één nacht standhouden. Er is geen reden om je te verontschuldigen voor wat je doet.'

In Spaanse media wordt gesuggereerd dat de aanvaller nog een persconferentie gaat geven, als de deal met Villarreal helemaal rond is. De Spanjaard mag zich dan opmaken voor een Europees avontuur, waar hij dit seizoen alleen maar mocht dromen van handhaving. Hij kan een tweejarig contract tekenen bij de ploeg van Arnaut Danjuma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klomklommer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@redactie: te veel taalfouten om op te sommen. Laat een Nederlander even het artikel lezen om ze te corrigeren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen