'Götze hakt knoop door over nieuwe club, presentatie snel verwacht'

5 juni 2022 – Mario Götze lijkt de knoop te hebben doorgehakt over zijn toekomst. Ondanks dat AC Milan zich mengde in de strijd om de handtekening van de PSV'er, kiest hij ervoor om Roger Schmidt achterna te gaan naar Benfica. Dat is inmiddels door verschillende buitenlandse media gemeld.

'Götze hakt knoop door over nieuwe club, presentatie snel verwacht'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een van die media is het Portugese Record, dat stelde dat de afronding van de transfer heel dichtbij is. Morgen (maandag) zou de komst van Götze al officieel wereldkundig gemaakt kunnen worden door Benfica. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet.

Bekend is dat PSV voor Götze vier miljoen euro zal ontvangen van Benfica. De Duitser had namelijk een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan. Ook AC Milan was bereid dat bedrag af te tikken, maar de Portugezen krijgen dus de voorkeur. 

Vervanger
PSV zelf had Götze graag behouden, maar wist dat dat door zijn clausule lastig was. In de zoektocht naar een vervanger is de naam van Quinten Timber geregeld voorbij gekomen, al zal hij naar schatting meer moeten kosten dan de transfer van Götze de Eindhovenaren oplevert. 

Reacties

PSV

gerelateerd