Streuer realistisch: "Als Feyenoord en PSV ook interesse hebben"

6 juni 2022 – FC Twente hoopt Joshua Brenet te verleiden tot een langer verblijf. De rechtsback maakte een goede indruk bij de Tukkers, nadat hij in de winterstop transfervrij overkwam van 1899 Hoffenheim. "Maar als Feyenoord en PSV ook interesse hebben kan dat weleens moeilijk worden", is technisch directeur Jan Streuer realistisch.

Streuer realistisch: "Als Feyenoord en PSV ook interesse hebben"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tegenover Voetbal International vertelt de technische man over de aanstaande transferzomer van FC Twente. "Op rechts- en linksback is de spoeling dun en we willen naast Steijn een extra aanvallende middenvelder aantrekken. Rechts achterin blijft Joshua Brenet misschien nog", hield Streuer de optie van een langer verblijf van Brenet wel duidelijk open. Een nieuwe huurperiode van middenvelder Michel Vlap ("Wij wilden graag en hij ook") was financieel niet haalbaar.

"Qua basiskrachten zit het verder wel goed. Centraal op het middenveld hebben we Ramiz Zerrouki en Michal Sadílek. Daarachter kan er nog een speler bij, misschien twee", stelt Streuer. "Als er voorin niemand vertrekt en Manfred Ugalde blijft nog een jaar, dan hoeven we daar in principe ook niks te doen. Wat dat betreft is het deze zomer makkelijker dan vorig jaar."

Lees ook: Feyenoord gaat voor opgeleefde Brenet; PSV ook geïnteresseerd

Toekomst Brama
Of Wout Brama (35), wiens contract afloopt, komend seizoen nog een rol vervult in de eerste selectie, wordt de komende tijd duidelijk. "We moeten niet het gevoel hebben dat hij opnieuw niet veel gaat spelen. Dan houdt hij een plaats bezet zonder in actie te komen. Dat willen wij niet en dat wil Wout zelf ook niet. Een speler is er niet alleen voor de kleedkamer." De verwachting is dat de knoop over Brama's toekomst tijdens de voorbereiding wordt doorgehakt.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd