'Ibra denkt niet aan stoppen en wil ondanks revalidatie door'

7 juni 2022, 09:01

Zlatan Ibrahimovic is niet van plan om zijn voetbalschoenen deze zomer aan de wilgen te hangen. De routinier van AC Milan heeft naar verluidt de knoop doorgehakt om er nog een seizoen aan vast te plakken. Het gaat wel over duren voordat we Ibrahimovic weer aan het werk kunnen zien.

Ibrahimovic speelde tijdens de slotfase van het seizoen al met een knieblessure. Inmiddels is de international van Zweden geopereerd en wacht een revalidatie van zeven tot acht maanden. Desondanks wil de spits volgens transferspecialist Fabrizio Romano door en gaat hij snel met Milan om de tafel om een nieuw contract te bespreken. Beide partijen willen graag door.

De doelpuntenmachine gaat snel praten met de kampioen van de Serie A. Volgens Romano zal hij vanwege zijn blessure genoegen nemen met een lager salaris. Zo volgt er naar alle waarschijnlijkheid toch nog een vierde seizoen van Ibra in het San Siro. De ex-Ajacied speelde ook voor onder meer Internazionale, Manchester United en Paris Saint-Germain.

Origi wordt deze week gepresenteerd

Terwijl Milan dus bezig is om de ene aanvaller langer te binden, wordt een andere aanvaller volgens Romano deze week eindelijk vastgelegd. Het is al langer duidelijk dat Divock Origi naar Milaan zal trekken. De Belg laat Liverpool transfervrij achter zich en gaat met Milan de Champions League in. De 27-jarige spits was eerder actief bij Lille OSC en VfL Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen