Japan
0 – 0
Kroatië

Engeland ontsnapt bij mijlpaal Kane aan nieuw verlies in Duitsland

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 juni 2022 – Duitsland en Engeland hebben elkaar dinsdagavond in de Nations League op een 1-1 gelijkspel gehouden. Daarmee kent ook de tweede topper in groep 3 van League A geen winnaar, nadat Italië - Duitsland zaterdag dezelfde eindstand kende. Een late strafschop van Harry Kane bezorgde Engeland het eerste punt in de poule.

Engeland ontsnapt bij mijlpaal Kane aan nieuw verlies in Duitsland

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Al voor rust dacht Borussia Mönchengladbach-speler Jonas Hofmann Duitsland op voorsprong te zetten, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Kort na rust sloeg hij echter opnieuw toe. Hij draaide open en liet Jordan Pickford met een hard schot kansloos. Daarmee leek hij de Duitsers naar de eerste overwinning in een uiterst lastige poule te schieten. Na zijn treffer kwam Engeland echter steeds meer in de wedstrijd. 

Pas in de absolute slotfase leverde dat de bezoekers ook iets op. Harry Kane werd in de zestien naar de grond gewerkt door Nico Schlotterbeck, waarna hij zelf achter de daarop toegekende strafschop mocht staan. De spits faalde niet, maakte zijn vijftigste interlandgoal en bezorgde daarmee de Engelsen het eerste punt in groep 3. De kater van de eerdere 1-0 nederlaag tegen Hongarije werd daarmee wat weggespoeld. 

Italië - Hongarije 2-1
Europees kampioen Italië heeft de eerste overwinning van deze interlandperiode binnen. De ploeg van Roberto Mancini verloor de Finalissima met 0-3 van Argentinië en speelde vervolgens gelijk tegen Duitsland, maar wist dinsdagavond Hongarije wél te verslaan. Een hard schot van Nicolo Barella en een intikker van Lorenzo Pellegrini zorgden dat de Italianen al bij rust met 2-0 voorstonden. Na rust kwam Hongarije nog terug door een ongelukkige eigen goal van Gianluca Mancini, maar het was niet genoeg om de stunt van eerder deze week tegen Engeland te herhalen. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd