PSV komt in zoektocht naar vervanger Gakpo uit in Portugal

8 juni 2022, 07:28   Bijgewerkt: 8 juni 2022, 07:42

PSV hoopt zich deze zomer te versterken met Joelson Fernandes. De negentienjarige aanvaller, die dit seizoen door Sporting CP verhuurd wordt aan het Zwitserse FC Basel, staat hoog op de Eindhovense verlanglijst om komende zomer het stokje over te nemen van Cody Gakpo.

Dat schrijft Voetbal International. De jonge aanvaller zou de opvolger moeten worden van Gakpo, die begeerd wordt door diverse clubs uit het buitenland. Een vertrek van de buitenspeler staat nog niet vast, maar PSV wil het zekere voor het onzekere nemen. Fernandes zou na diverse scoutingsrapporten de meest geschikte kandidaat zijn voor de topclub.

Dit seizoen speelde de Portugees in Zwitserland. Daar heeft hij nog een huurcontract tot medio 2023. De aanvaller was afgelopen seizoen goed voor 23 duels in de hoofdmacht, waarin hij niet trefzeker was. Toch iet PSV het zitten in de buitenspeler, die op beide flankposities uit de voeten kwam en vijf interlands speelde voor Jong Portugal.

Niet alleen Gakpo vertrekt mogelijk uit Eindhoven. Ook buitenspeler Bruma mag vertrekken naar een andere club. De aanvaller staat op de verlanglijst van enkele clubs uit Turkije.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen