'Brama blijft bij Twente, gewilde Brenet 'gewoon' op eerste training'

15 juni 2022, 14:46

FC Twente en Wout Brama naderen een akkoord over een nieuw éénjarig contract. De 35-jarige middenvelder en aanvoerder van de Tukkers lijkt komende zomer zijn vijftiende seizoen in het eerste elftal van FC Twente in te gaan. Of linksback Joshua Brenet ook in Enschede blijft  is nog onduidelijk

Brama en de nummer vier van Nederland waren al langere tijd met elkaar in gesprek. De club uit Enschede wilde namelijk eerst afwachten over de ervaren middenvelder fit genoeg was, aangezien Brama dit seizoen gergelegd kampte met blessureleed. De wens van Brama is om minimaal nog één seizoen door te gaan.

Volgens TC Tubantia is de kans groot dat Brama in Enschede blijft. Volgens het regionale medium naderen beide partijen een akkoord, waarna de aankondiging zal volgen. Brama staat komende vrijdag, wanneer de eerste training voorafgaand aan het nieuwe seizoen zal plaatsvinden, in ieder geval op het veld in Enschede.

Brenet

Hetzelfde geldt voor Brenet, die na een goed halfjaar bij de Tukkers in de belangstelling zou staan van onder meer PSV en Feyenoord. FC Twente hoopt de rechtsback zelf ook te behouden en heeft een nieuw voorstel gedaan, maar het is voorlopig nog niet duidelijk waar Brenet voor gaat kiezen. Vrijdag zal de verdediger in ieder geval gewoon op het trainingsveld van FC Twente te bewonderen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen