Van Nistelrooij hoopt op De Jong: "Niet realistisch, maar kan wel"

20 juni 2022 – PSV wil zich op korte termijn dolgraag versterken met Luuk de Jong. Hoewel de kopsterke spits bij Sevilla een contract heeft voor nog maar één jaar, zetten de Spanjaarden in op een hoge transfersom. De Eindhovenaren doen er echter alles aan om een terugkeer mogelijk te maken. 

Van Nistelrooij hoopt op De Jong: "Niet realistisch, maar kan wel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt Ruud van Nistelrooij voor de camera van ESPN althans. De Jong wordt al tijden in verband gebracht met een terugkeer naar PSV, waar hij bovenaan het lijstje staat met potentiële versterkingen. De nummer twee van Nederland in het afgelopen seizoen is na het vertrek van Eran Zahavi op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Of De Jong komend seizoen wederom te bewonderen is in het Philips Stadion, is echter nog geen uitgemaakte zaak. ''Hij is een buitencategorie spits voor ons'', aldus Van Nistelrooij. ''We doen echt al het mogelijke en meer om die buitenkansen binnen PSV te krijgen.''

Van Nistelrooij acht het desondanks niet realistisch dat PSV De Jong op korte termijn presenteert als nieuwe spits. Heel gek is dat niet, want Sevilla verlangt naar verluidt een bedrag van zes miljoen euro voor de aanvaller. Daarnaast zou De Jong vorstelijk willen verdienen in Eindhoven. ''Maar het kan wel'', blijft Van Nistelrooij desalniettemin optimistisch. ''Ik heb er heel veel geloof in. Maar ik heb ook geloof in de ambities die wij hebben. Dat wil echter niet zeggen dat het zomaar gebeurt. Daar moet je gewoon alles voor doen en laten'', besloot de nieuwe hoofdtrainer van PSV, die maandagmiddag voor het eerst op het trainingsveld stond. 

Nieuwe keepers
De Jong is dus nog (lang) niet binnen, maar een nieuwe keeper is wel al gearriveerd. PSV gaat zich versterken met Walter Benítez. De doelman komt transfervrij over van OGC Nice. Ook Boy Waterman mag zich, voor de tweede keer in zijn loopbaan, PSV-speler noemen. Hij wordt derde keeper. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd