Wijndal: "Ik heb me voorgenomen daar niet veel over te zeggen"

21 juni 2022 – Owen Wijndal is normaal gesproken bezig aan zijn laatste weken in dienst van AZ. De linksback staat in de belangstelling van Ajax, terwijl ook een aantal buitenlandse clubs hem wil. Wijndal is naar eigen zeggen toe aan de volgende stap in zijn carrière, maar blijft rustig onder de transferperikelen.

Wijndal: "Ik heb me voorgenomen daar niet veel over te zeggen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Wijndal verscheen dinsdag 'gewoon' op het AFAS Trainingscomplex, waar de spelers van AZ de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkten. De aanwezige pers wilde graag van hem weten of hij in gesprek is met Ajax, de club waarmee hij al geruime tijd mee in verband wordt gebracht. "Ik heb me voorgenomen om daar niet heel veel over te zeggen, omdat dat niet heel netjes is tegenover AZ. Ik vind het niet echt nodig, want ik zit hier en focus me op hier", antwoordde Wijndal voor de camera van ESPN.

Wijndal verlengde in het voorjaar zijn contract bij AZ tot de zomer van 2024. In de overeenkomst zou een gelimiteerde transfersom van tien miljoen euro zijn opgenomen. "Ik heb mijn ambitie uitgesproken naar AZ om de club te helpen en de club helpt mij daarin. Welke club het uiteindelijk gaat zijn, ik heb geen idee", vervolgt Wijndal, die ook in de belangstelling van Everton, Napoli en Sevilla zou staan.

Mocht het deze zomer niet tot een transfer komen, dan zal Wijndal niet mokken. "Ik denk wel dat ik er klaar voor ben, maar ik heb ook in eerdere interviews aangegeven dat het een club moet zijn waar ik me echt goed bij voel en anders blijf ik gewoon met alle plezier en trots bij AZ. Dat is nu gewoon nog steeds het geval."

Reacties

Ajax

gerelateerd