'Suárez wijst rentree bij Barcelona af, drie andere clubs in de rij'

23 juni 2022, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona heeft geprobeerd om Luis Suárez terug te halen naar Camp Nou. De Catalaanse grootmacht zag in de ervaren aanvaller een alternatief voor Robert Lewandowski, voor wie de financiële situatie bij de club niet goed genoeg is om hem vooralsnog te kunnen presenteren. Dat aanbod heeft de Uruguayaan echter in de wind geslagen.

Volgens Dario SPORT moest Suárez wel afwachten wat er rond Lewandowski zou gebeuren en dat zag de aanvaller, die bovendien niet op de allerprettigste manier is vertrokken bij de club onder Ronald Koeman, niet zitten. Zijn verbintenis bij Atlético Madrid, de club waar hij naar toe vertrok na zijn periode in Catalonië en met wie hij meteen kampioen werd, loopt deze zomer af.

En dus kan Suárez alle transfervrije opties op een rijtje zetten, want ook Villarreal, Sevilla en het Argentijnse River Plate hebben belangstelling getoond voor zijn diensten. FC Barcelona toonde dus wel belangstelling, maar alleen als de deal rond Lewandowski uiteindelijk financieel niet haalbaar blijkt. Met het oog op het WK in Qatar met Uruguay wil de spits echter zo snel mogelijk duidelijkheid.

Lees ook: 'Ajax slechts één van de vele geïnteresseerden in Suárez' 

Lewandowski naar Barcelona?

Hetzelfde medium weet ook te melden dat FC Barcelona nog een laatste poging gaat doen voor Lewandowski. De laatste weken was het stil rondom de Pool, die zelf hardop uitgesproken heeft te willen vertrekken bij Der Rekordmeister deze zomer. De aanvaller wil zelf het liefst naar FC Barcelona, maar het is dus de vraag of zij hem financieel wel kunnen betalen. Getuige de poging bij Suárez lijkt dat allerminst zeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen