Vitesse slaat met Arcus voor het eerst toe en wil shoppen bij RKC

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 juni 2022 – Vitesse gaat zich bij RKC Waalwijk melden voor de diensten van Melle Meulensteen. De verdediger heeft nog maar een eenjarig contract en de Arnhemmers hopen dat af te kopen. Van een akkoord tussen alle partijen is overigens nog geen sprake. Dat geldt wel voor Carlens Arcus, die donderdagavond gepresenteerd werd.

Vitesse slaat met Arcus voor het eerst toe en wil shoppen bij RKC

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De rechtsachter komt transfervrij over AJ Auxerre en tekent een contract voor drie seizoenen in het GelreDome. Dat is de eerste zomeraanwinst voor trainer Thomas Letsch, die met een kleine leegloop te maken heeft. Arcus kan worden gezien als de opvolger van Eli Dasa, die transfervrij verkast. Daarmee is de achterhoede nog niet compleet, want ook Meulensteen staat hoog op het wensenlijstje. 

Dat meldt De Gelderlander althans. RKC Waalwijk verlangt een transfersom voor de achterhoedespeler, maar hoe hoog die moet zijn, daarover wordt geen uitspraak gedaan. Sowieso is er veel belangstelling voor de RKC'er, die ook Toulouse zou kunnen. Meulensteen zou er zelf echter een voorkeur voor hebben om gewoon in de Eredivisie te blijven – wat met deze stap naar Vitesse zou kunnen.

Lees ook: RKC-verdediger Touba heeft keuze uit twee handen vol met clubs

NEC trekt Kramer aan
Even verderop in Nijmegen is er ook nieuws te melden. Volgens het regionale dagblad is NEC namelijk dicht bij het aantrekken van Joris Kramer (25). De centrale verdediger van AZ werd afgelopen seizoen verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar gaat ditmaal aan de bak in De Goffert. Het is nog onduidelijk of hij wordt gekocht of gehuurd van de Alkmaarders.

Veel perspectief bij zijn huidige club heeft Kramer niet, waardoor een zomers vertrek voor alle partijen de beste oplossing is. Hij wordt na Oussama Tannane en Pedro Marquez de derde zomeraanwinst voor NEC. Eerder kwam Kramer uit voor FC Dordrecht en SC Cambuur.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd