Waarom Heerenveen of PSV kan profiteren van Strand Larsen-transfer

24 juni 2022 – Jörgen Strand Larsen staat er goed op in het buitenland. De aanvaller van FC Groningen werd al langer in verband gebracht met Bologna, maar inmiddels zouden ook Besiktas en Strasbourg oren hebben naar een samenwerking met de doelpuntenmaker. De Trots van het Noorden wil hem alleen laten gaan voor de hoofdprijs.

Waarom Heerenveen of PSV kan profiteren van Strand Larsen-transfer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Voetbal International. Strand Larsen ligt nog tot medio 2024 vast, waardoor Groningen hem niet van de hand hoeft te doen. De spits was afgelopen seizoen goed voor veertien doelpunten en twee assists in de Eredivisie. De club ziet in hem een van de sterkhouders om de subtop weer serieus te bestormen met de nieuwe trainer Frank Wormuth. Het ideaalplaatje van de Eredivisionist is dat de Noor nog een jaar blijft en dan pas een transfer maakt.

Bologna zou inmiddels al een eerste bod hebben gedaan op de spits. Dat is mogelijk goed nieuws voor sc Heerenveen, dat jaagt op de handtekening van Sydney van Hooijdonk. De spits kwam afgelopen winter op huurbasis naar het Abe Lenstra Stadion en liet zien een neusje voor de goal te hebben. Hij scoorde in dertien wedstrijden zes keer, waaronder tegen de buurmannen FC Groningen en SC Cambuur. Mocht Strand Larsen naar Bologna gaan, dan lijkt de kans groot dat de Nederlander nog een seizoen op huurbasis mag vertrekken. De Friezen houden de situatie daarom in de gaten.

Lees ook: Van Hooijdonk zet streep door mogelijke transfer naar Groningen

PSV zal juist hopen dat de aanvaller naar Besiktas vertrekt. Het Eindhovens Dagblad meldde onlangs dat de Turkse club serieuze interesse heeft in Luuk de Jong. Hij staat ook in het Philips Stadion bovenaan het wensenlijstje. Mocht de club voor Strand Larsen gaan, dan lijkt een rentree van De Jong weer een stap dichterbij.

Lees ook: Serieuze concurrentie voor PSV om Luuk de Jong: 'Miljoenensalaris'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd